Domnu' Ou Miss Branzica

Clãtite Brânzovicã Dovlecescu

noiembrie 24, 2017

In categoria “oare ce sa mai papam la micul dejun”, introducem astazi niiiiste….clatite😋. Nu simple, deoarece ne plac sortimentele imbogatite🙈. Si cum in camara am niste chiriasi verzi, rau platnici😃 – din clanul Cucurbitaceelor, este o ocazie fantastica sa-i dau prin razatoare si sa recuperez “paguba”:))

Ingrediente:

Cum am procedat:

  • am spalat bine un dovlecel, l-am sters si l-am razuit. L-am “uitat” 10’ la scurs, intr-o sita
  • am luat un ou (spalat si el), l-am spart si l-am “batuut” bine cu o furculita, dupa care am adaugat laptele, faina si branzica.
  • am stors bine dovlecelul si l-am adaugat peste compozitia de clatita
  • intr-o tigaie antiaderenta, am pus cu lingura gramajioare din compozitia de clatite, pe care le-am intors cu fata-n jos, dupa 1-2’

Delicioaaaase!!!

Sa aveti copilasi sanatosi!❤️

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Unguru elena noiembrie 25, 2017 at 1:17 pm

    Oare merg si la cina?multumesc

    • Simona
      Reply Simona noiembrie 25, 2017 at 3:50 pm

      Da, Elena – merg si la cina😊
      Pofta buna😘

  • Reply Unguru elena noiembrie 26, 2017 at 7:55 am

    Multumesc😊🤗

  • Reply Andrutza Alina ianuarie 31, 2018 at 6:48 pm

    Bună. Ies umede în mijloc? 🙂

    • Simona
      Reply Simona februarie 1, 2018 at 5:16 am

      Hey, Andreea!🤗
      Branzica si dovlecelul din compozitia lor, le da o textura usor umeda, dar nu mai mult decat in cazul clatitelor, in general.
      Daca sunt dubios de umede, trebuie avut grija ca dovlecelul sa fie f bine scurs, la fel si branzica (scursa de eventualul zer).
      Pupici😘

    Leave a Reply