Povesti, întâmplări, experiențe

Prieten drag

iulie 19, 2017

Cu emoție și mult entuziasm vreau sa va povestesc astăzi despre un grup de pe o rețea de socializare.
Este un grup tare drag mie😍, unde informațiile corecte se simt la ele acasă iar discuțiile dintre membrii acestuia sunt la un nivel amical, prietenos și civilizat.

Este un pitic, la inceput de drum, aflat in plin proces de diversificare☺️.  Are momentan 3000 de prieteni iar cine  si-l dorește aproape trebuie sa lase la intrare cearta și replicile tăioase, sa îmbrace haina prieteniei si sa se aștepte la tot ceea ce e mai bun😊.  Mommy prietenos, este un ajutor de nădejde pentru orice mămică aflată la început de drum, care poate să-si găsească aici răspunsuri la multe întrebări si frământări, firești de altfel la inceput de diversificare. De asemenea, in albume sta ascunsa, pregătită spre a fi descoperită, o colecție de rețete baby-prietenoase, la care au participat cu drag si dorința de împărtășire, multe mamici😍.

Grupul se numește „Diversificarea și nutriția copilului de la naștere la adolescență” și sunt sigură că numele vă sună cunoscut! Ideea grupului a luat naștere odată cu ideea cărții mele și au aceeași temelie și scop.

Echipa de administrare a grupului este una care rezonează bine, mediul online dezvoltând prietenii adevărate, vă asigur de asta. Am legat aici prietenii importante. Andreea, Dana, Oana și Olga își răpesc din timpul lor liber pentru a ajuta la informarea tuturor mămicilor de pe grup și ocazional, îmi fac și eu simțită prezența cu răspunsuri și propuneri de discuții.

Deși grupul este înfințat de mai bine de o jumătate de an, de puțin timp, ne-am dat seama că echipa ar trebui completată de încă 2 persoane foarte dedicate, motiv pentru care, în echipa de moderare au apărut Adriana și Simona (da, Simona, mami-fondatoare a Mybabyfood).

Pe final, cu mențiunea că nu toate informațiile vehiculate în mass-media sunt corecte, vă asigur că acest grup are recomandări de actualitate și cu siguranta vă veți îndrăgosti și voi de el!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.